fbpx

Top 5 motive pentru care sa alegi AIR AQUA RESIDENCES

Posted by: admin
Category: Cazare în Otopeni

Daca ne putem gandi la numai cinci motive pentru care ar trebui sa alegi proprietatea noastra atunci pe scurt iti spunem care sunt acestea:

  1. Cea mai apropiata unitate de Aerportul Henri Coanda din Otopeni

Da, ai auzit bine, suntem cea mai apropiata unitate de aeroportul Henri Coanda din Otopeni. Asa ca in cautarea ta pentru cazare aeroport, hotel aeroport sau rezervari hoteluri otopeni  nu ezita sa ne incluzi pe lista deoarece in cateva minute poti ajunge la aeroport fara sa iti faci griji suplimentare in legatura cu traficul sau intarzierile cauzate de acesta. Cauti cazare aerport? Te asteptam cu un telefon pentru a fi informat despre ultimele oferte de pret pentru cazare in Otopeni sau pentru parcare in Otopeni.

  1. La mica distanta de Therme Bucuresti

Te gandesti sa vii la bai termale bucuresti? Cel mai probabil iti doresti si o camera deci cauti cazare balotesti therme. Suntem una dintre unitatile apropiate de Therme Balotesti deci in cautarea ta pentru hoteluri langa therme bucuresti te putem anunta ca ne aflam la mai putin de 10 minute de mers cu autoturismul personal si ajungi in mai putin de 15 minute cu autobuzul Therme gratuit care are oprire la statia de la capatul sttrazii noastre, mai exact 3 minute de mers pe jos.

  1. Iti oferim parcare gratuita pe timpul sejurului

Unitatea noastra benficiaza de locuri de parcare si in timpul sejurului tau nu trebuie sa achiti nicio taxa suplimentara pentru parcarea autoturismului tau. Daca cauti parcare ieftina otopeni sau parcare aeroport otopeni atunci te anuntam ca iti poti lasa masina si pe termen lung in cadrul parcarii noastre private. Aceasta beneficiaza de supraveghere 24/24 plus supraveghere video, totul ca autoturismul tau sa fie in siguranta atata timp cat este departe.

  1. Acces facil la mijloacele de transport in comun

Ne aflam la cateva minute distanta de mers de linia de autobuz care face legatura cu cele mai importante puncte ale orasului Otopeni si Municipiului Bucuresti. Linia de autobuz face legatura cu cele mai importante centre din cadrul orasului, Baneasa Shopping City, Piata Presei Libere, Piata Unirii, Romexpo, Piata Victoriei, Gara de Nord. Linie directa pana la metro, acesta aflandu-se la o distanda de 14 km fata de proprietate.

  1. Acces rapid catre centrele de afaceri importante din Otopeni/Centura/Bucuresti

Pozitia strategica ne ofera avantajul de a fi foarte aproape de toate centrele importante de afaceri din zona Baneasa, Pipera, Balotesti, Ploiesti, Centura Bucurestului chiar si centrul Bucurestului. Traficul in aceasta zona este mult mai lejer pe timpul zilei decat in cadrul orasului.

Speram ca te-am convins sa ne faci o vizita si nu uita daca cauti cazare aeroport nu ezita sa ne contactezi pentru cotatii de pret!

Pe data viitoare,

 

Air&Aqua Residences Otopeni

admin

Lasă un răspuns

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.
Open chat
Ai nevoie de ajutor?
Buna ziua 👋
Cu ce te putem ajuta?
Powered by