Servicii

Totul pentru confortul tau!

SERVICII INCLUSE

In cadrul unitatii noastre de cazare beneficiezi de internet gratuit atat in cadrul apartamentelor cat si in spatiile comune aferente acestuia si chiar la terasele de la parterul cladirii noastre. Ai nevoie de alte detalii? Nu ezita sa ne contactezi!

Ne aflam la cateva minute distanta de Therme Baneasa asa ca daca cautai cazare aproape de therme bucuresti poti sta linistit deoarece distanta intre unitate si therme balotesti este de 10 minute cu masina personala sau 15 minute cu therme bucuresti autobuz.

Toate apartamentele din cadrul Air & Aqua Residences beneficiaza de doua camere cu usi separate, baie privata si intrare privata in apartament. Ambele camere se pot inchide cu cheie. Check-in-ul se efectueaza in urma instructiunilor primite din partea noastra.

Daca cauti inchirieri auto aeroport henri coanda atunci te putem ghida catre cei mai buni reprezentati autorizati de unde iti poti inchiria o masina ieftina in Otopeni. Da-ne de stire si suntem mai multe decat binevoitori sa te ajutam in a-ti gasi masina perfecta.

Toate camerele sunt dotate cu internet si televiziune digitala, fiecare apartament detine cate doua televizoare sau trei in functie de specificul apartamentului.

Te poti relaxa linistit atata timp cat mancarea ta este la un click sau la un telefon distanta. Comanda online si stai fara griji. Fara taxe de livrare!

Fiecare apartament beneficiaza de paturi twin care pot fi transformate in paturi de doua persoane in cazul in care acest lucru este necesar. Orice apartament are minimum 4 paturi.

Aparatamentele noaste au fost create pentru persoanele care isi doresc sa calatoreasca alaturi de familie sau de prieteni si sa nu le lipseasca confortul de acasa. Acestea pot acomoda pana la 6-7 persoane per apartament, se pot folosi de catre patru persoane sau chiar in regim dublu sau single. Indiferent ca iti cauti hoteluri langa therme bucuresti, hoteluri ieftine bucuresti, hoteluri langa aeroport otopeni, cazare otopeni pensiuni sau cazare therme bucuresti, te asiguram ca la noi o sa ai parte de un confort sporit si o odihna pe masura. Si stii de ce mai suntem siguri? Ca nu o sa-ti ratezi zborul pentru ca suntem la 5 minute de Aerportul Henri Coanda Airport Otopeni.

  • Nefumatori

Toate apartamentele noastre sunt apartamente in care fumatul este interzis, in cadrul proprietatii noastre fumatul este interzis. Puteti folosi terasele sau spatial special destinat pentru fumatori insa se pot aplica penalizari in cazul in care fumati in camera de cazare.

  • Bai private

Toate apartamentele noastre au bai private si intrari private in apartamente. Acestea sunt impartite pe corpuri si fiecare corp din cadrul unitatii noastre detine in jur de 5 apartamente pe scara. Toate detaliile referitoare la check-in vor fi disponibile dupa rezervare.

  • Servicii curatenie

Toate apartamentele noastre sunt curatate in mod frecvent conform legislatiei in domeniul turismului in vigoare, acestea sunt curatate periodic in functie de tipul rezervarii si in functie de numarul de zile pentru cazare. Pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactati.

  • Servicii mancare

In cadrul apartamentelor nostre poti efectua comanda la partenerii nostri ce iti pot livra la domiciliu comenzile atat pentru mancare cat si pentru bauturi non-acoolice. Va rugam sa limitati cantitatea de bauturi alcoolice in cadrul unitatii noastre sis a pastrati linistea dupa orele 22:00.

  • Paturi twin

Toate apartamentele noastre sunt echipate cu minimum patru paturi de o persoana, cate doua paturi per camera/patru per apartamet. Unele apartaente sunt echipate cu bucatarie, canapea si inca doua paturi suplimentare. Pentru detalii privind aranjarea in camera te rugam sa ne contactezi.

  • Self Check-in

Toate apartamentele noastre sunt in sistem self check-in/self check-out, toate documentele se transmit in format electronic si modalitatea de check-in si check-out este furnizata dupa efectuarea rezervarii. La check-in, trebuie să prezentați un document de identitate cu fotografie.