fbpx

Cum procedam in urmatoarea perioada?

Posted by: admin
Category: Covid-19

Ne pasa de tine, aceasta este treaba noastra! Lumea se schimba!

Aflandu-ne in fata faptului implinit si anume in plina pandemie declarata care se afla in crestere si nu se cunosc inca noi informatii despre cand sau cum se poate opri la momentul actual, dorim sa va aducem la cunostinta ca pana in prezent activitatea noastra se desfasoara cu program redus.

Ca de fiecare data clientul este cel mai important pentru noi si dorim sa actionam cu responsabilitate fata de dumneavoastra si fata de angajatii nostri.

Astfel, incepand cu data de 13.03.2020, Florentina Rusev – Directorul General al AIR AQUA Residences a luat decizia de a aplica un set de masuri menite sa protejeze atat angajatii cat si colaboratorii nostri.

Compania noastra a implementat deja un set de masuri printre care si diminuarea programului sau oferirea de concedii de odihna pe perioada declararii pandemiei de catre autoritati pana la data de 23.03.2020 inclusiv cu posibilitate de prelungire pana la data de 31.03.2020.

Programul nostru se va desfasura in felul urmator:

  1. Receptia ce functiona 24/24h o sa fie inchisa in aceasta perioada urmand sa fie deschisa numai cand un oaspete doreste sa efectueze check-in-ul (pentru 5-6 minute per client);
  2. Toti angajatii sunt informati cu privire la masurile ce le pot lua pentru ei, pentru companie si pentru familiile lor si la revenirea la munca vor fi pusi sa semneze o declaratie pe propria raspundere cu privire la calatoriile avute in perioada in care au fost liberi. Acestora l-i s-a recomandat sa stea acasa ca limiteze raspandirea virusului COVID-19.
  3. In vederea implementarii acestor masuri, directorul nostru Florentina Rusev si-a luat responsabilitatea de a desfasura ea activitatea economica pentru a preveni angajatii de raspandirea virusului. Aceasta urmeaza sa transmita noi instructiuni despre lucrul in ture fractionate sau limitarea personalului care circula cu mijloacele in comun – la momentul actual toti angajatii care circula cu mijloacele de transport sunt in concediu de odihna si nu vin la munca.
  4. La fiecare interactiune cu publicul se folosesc manusi de unica folosinta, masti, servetele antibacteriene si dezinfectat de aceea va sugeram sa folositi si mijloacele POS si CARD.
  5. Fiecare angajat are obligația sa anunțe conducerea in cazul in care calatorește in străinătate. Același lucru este valabil și în cazul în care rude ale acestora cu care intră în contact direct revin în țară. La întoarcerea in țară aceștia vor rămane in izolare la domiciuliu pentru o perioadă de 14 zile.
  6. Intalnirile cu colaboratorii si furnizorii au fost sistate pe o perioada nedeterminata;
  7. S-a pregatit intern o strategie cu un set de masuri ce presupune suspiciunea prezenta sau viitoare de COVID-19, asadar angajatilor li s-a recomandat daca au suspiciuni sa nu mai vina la munca si sa anunte cel mai apropriat medic.

Din fericire pentru noi suntem partenerii CREATIVE INNOVATION LAB. – firma specializata in digital media si strategie digitala- si stim cum sa utilizam tehnologia in interesul nostru si al afacerii noastre.

Dorim sa va informam de asemenea ca nu am inregistrat nici o absenta sau suspiciune ce ar avea legatura cu COVID-19 in cadrul firmei noastre de aceea am decis sa luam masurile de preventie decat decat sa le luam mai tarziu de tratare.

Acelasi lucru vi-l recomandam si voua, sa preveniti, nu sa tratati!

Aici va lasam cateva surse oficiale pe care noi le urmarim deoarece fenomenul de FAKE NEWS a luat foarte matre amploare zilele acestea de la declararea pandemiei de catre OMS:

Ministerul Sanatatii    http://www.ms.ro/

Organizatia Mondiala a Sanatatii https://www.who.int

Primaria Municipiului Bucuresti http://www.pmb.ro

Detalii despre coronavirus https://ncov2019.live/?

Ministerul Afacerilor Interne https://www.mai.gov.ro/category/comunicate-de-presa/

Oamenii sunt cei mai importanti pentru noi deoarece ei fac parte din afacerea noastra iar fara ei, noi nu am mai exista!

Sa ne revedem curand, cu bine!

Cu stima,

Director General

Florentina Rusev

admin

Lasă un răspuns

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.
Open chat
Ai nevoie de ajutor?
Buna ziua 👋
Cu ce te putem ajuta?
Powered by