Daca ești în cautarea unui loc de muncă nu ezita să ne scrii! Vezi mai jos locurile disponibile și fă parte din echipa noastră! Vrei mai multe detalii? Contactează-ne astazi.

LOCURI DISPONIBILE la 25.01.2020

Femeie la curațenie. Se cauta persoana pentru curatenie apartamente Otopeni program de lucru 8 ore de luni-vineri /program 5 zile saptamana sau weekend ce va asigura curatenia camerelor si a spatiilor comune. Salariu Motivant. Bonusuri. Contract de munca. Persoana dinamica si dornica de un serviciu sigur si pe termen lung.

Locație: Otopeni

LOCURI DISPONIBILE la 24.01.2020

Intern receptie și social media. Esti in cautarea unei oportunitati in domeniul Marketing si turism? Avem disponibile programe de internship, trainee, stagii de practica, sau joburi entry-level in cadrul proiectului Internship & Trainee Creative Innov. Alege programul sau jobul potrivit tie si aplica pe e-mail sau afla mai multe informatii telefonic.

Locație: Otopeni/ Remute

Va rugam sa transmiteti CV-ul dvs. la urmatoarea adresa office[@]air-aqua-residences.com*

*AIR AQUA RESIDENCES cunoaște importanța datelor dvs. și se angajează să protejeze confidențialitatea și securitatea acestora. De aceea, este important pentru noi să vă furnizăm într-o manieră integrată și practică informațiile legate de prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal în calitate de persoane vizate. Prin transmiterea CV-ului dvs. catre noi luati la cunostinta faptul că sunteți de acord cu Condițiile Generale (Termeni Conditii) și Politica de prelucrare a datelor cu caracter pesonal sau, după caz, prin continuarea utilizării site-ului și serviciilor noastre ulterior parcurgerii Politici, sunteți de acord cu această Politică de prelucrare a datelor cu caracter personal.

Pentru informatii suplimentare, setari si retragerea acceptului, va rugam sa accesati pagina Politica de confidentialitate.