Cate putin...despre noi

AIR AQUA RESIDENCES by OTP TOURISM

NE PASA DE OAMENII CU CARE INTERACTIONAM

DE ACEEA NE DORIM CA SEJURUL TAU SA FIE PERFECT!

Compania care operează apartamentele noastre este o companie tânără născuta din dorinta de a oferi servicii de calitate in confortul propriului apartament. Detinem o experienta de mai bine de 10 ani in industria hoterliera si avem in spate consultanti si experti atat in domeniul ospitalitatii cat și in domeniul amenajarii si designului de interior.

Prin intermediul personalului calificat de care dispunem dorim sa venim in intampinearea dumneavoastra cu apartamente in regim hotelier si camere de cazare care sa ofere o atmosfera prietenoasa si senzatia de a te simti „ca acasa”.

Air&Aqua Residences Otopeni Airport a luat nastere ca o afacere de familie ce se afla in continua dezvoltare, compania fiind orientata catre client, ne dorim constant sa dezvoltam si sa mentinem serviciile prestate la o calitate superioara si cu un pret competitiv.

De ce sa alegi Air&Aqua Residences Otopeni Airport?

Poate te intrebi care ar putea sa fie motivele pentru care ai dori sa fii oaspetele nostru? Te putem acomoda in 40 de apartamente care sunt impartite pe urmatoarele categorii: Apartament standard, Apartament premium, Studio si Apartament family.

Fiecare dintre cele 40 de apartamente de care dispunem au fost create si gandite pentru ca oaspetii nostri sa fie cat mai aproape de punctele de interes pe care le viziteaza atunci cand sosesc in Otopeni.

REZERVA ACUM
REZERVA ACUM

15

Apartamente

10

Ani experienta

2 km

Locatie top

64 pers

Capacitate cazare

Cel mai mare complex comercial Baneasa Shopping City este de 10 minute de mers cu masina de la unitatea noastra iar cea mai apropiata gura de metrou este la o distanta de 14 km. Puteti ajunge foarte usor in centrul orasului prin intermediul autobuzelor care au legatura directa cu Gara de Nord, Piata Unirii, Piata Victoriei sau alte puncte importante ale Municipiului Bucuresti.

Parcare

Toate apartamentele noastre beneficiaza de o parcare privata atat in curtea complexului cat si in exteriorul acesteia. Nu trebuie sa iti faci griji cum ca nu ai avea unde sa iti lasi masina pe timpul sejurului sau sa incep sa cauti parcari langa aeroportul otopeni sau transport aeroport otopeni. Ne-am gandit la tine de aceea iti oferim posibilitatea de a beneficia de parcare ieftina aeroport otopeni si transfer aeroport. Mai exact in cadrul proprietatii noastre poti sa beneficiezi de parcare pe o perioada de lunga durata  iar in cazul in care cautai parcare ieftina otopeni, acum stii ca ai gasit-o la noi.