Everything.
Right where
you need it.

Compania care operează apartamentele noastre este o companie tânără născuta din dorinta de a oferi servicii de calitate in confortul propriului apartament. Detinem o experienta de mai bine de 10 ani in industria hoterliera si avem in spate consultanti si experti atat in domeniul ospitalitatii cat și in domeniul amenajarii si designului de interior.

Prin intermediul personalului calificat de care dispunem dorim sa venim in intampinearea dumneavoastra cu apartamente in regim hotelier si camere de cazare care sa ofere o atmosfera prietenoasa si senzatia de a te simti „ca acasa”.

compania OTP TOURISM BUSINESS - directorul nostru cu oaspetii nostri
Young woman relaxing in soft waving water while sitting in jacuzzi bath at spa center
IMG_5687

Poate te intrebi care ar putea sa fie motivele pentru care ai dori sa fii oaspetele nostru? Te putem acomoda in 40 de apartamente care sunt impartite pe urmatoarele categorii: Apartament standard, Apartament premium, Studio si Apartament family.

Fiecare dintre cele 40 de apartamente de care dispunem au fost create si gandite pentru ca oaspetii nostri sa fie cat mai aproape de punctele de interes pe care le viziteaza atunci cand sosesc in Otopeni.

Atunci cand cauti cazare aeroport, parcare aeroport, hotel langa aeroport otopeni, hoteluri langa aeroport otopeni sau hoteluri aproape de aeroportul otopeni, trebuie neaparat sa iei in considerare unitatea noastra de cazare deoarece este cea mai apropiata unitate de cazare fata de Aeroportul Henri Coanda – (OTP), Otopeni Airport. Ne aflam la 2 minute distanta (masina) fata de aeroport, pozitionati chiar pe ultima strada inainte de Aeroportul Henri Coanda.

Sa nu crezi ca daca cauti cazare pentru Therme Bucuresti suntem departe! Nu, ne aflam la mai putin de 7 minute de mers cu masina de complexul Thereme Bucuresti care se afla in Balotesti, Ilfov. Asadar indiferent ca vrei sa gasesti cazare balotesti Therme, cazare langa aeroportul otopeni, Therme Bucuresti hotel, hoteluri langa Therme Bucuresti, hotel aproape de otopeni sau cel mai apropiat hotel de aeroportul otopeni nu ezita sa ne contactezi si sa ne faci o vizita.

In plus, in cazul in care nu ai venit in Otopeni cu masina personala si doresti sa explorezi orasul sau sa mergi la Therme, te anuntam ca suntem la 5 minute de mers pe jos de staia de autobuz – RATB. In cazul in care doresti transfer aeroport, transport therme bucuresti, therme bucuresti transport, transport aeroport otopeni, , therme bucuresti autobuz, therme balotesti transport, autobuzul are oprire in statia de la capatul strazii noastre. Pe site-ul Therme Bucuresti poti consulta orarul autobuzului si poti beneficia gratis de transport bucuresti therme aici.

Cel mai mare complex comercial Baneasa Shopping City este de 10 minute de mers cu masina de la unitatea noastra iar cea mai apropiata gura de metrou este la o distanta de 14 km. Puteti ajunge foarte usor in centrul orasului prin intermediul autobuzelor care au legatura directa cu Gara de Nord, Piata Unirii, Piata Victoriei sau alte puncte importante ale Municipiului Bucuresti.

Toate apartamentele noastre beneficiaza de o parcare privata atat in curtea complexului cat si in exteriorul acesteia. Nu trebuie sa iti faci griji cum ca nu ai avea unde sa iti lasi masina pe timpul sejurului sau sa incep sa cauti parcari langa aeroportul otopeni sau transport aeroport otopeni. Ne-am gandit la tine de aceea iti oferim posibilitatea de a beneficia de parcare ieftina aeroport otopeni si transfer aeroport. Mai exact in cadrul proprietatii noastre poti sa beneficiezi de parcare pe o perioada de lunga durata  iar in cazul in care cautai parcare ieftina otopeni, acum stii ca ai gasit-o la noi.

Air Aqua Residences

Air&Aqua Residences Otopeni Airport a luat nastere ca o afacere de familie ce se afla in continua dezvoltare, compania fiind orientata catre client, ne dorim constant sa dezvoltam si sa mentinem serviciile prestate la o calitate superioara si cu un pret competitiv.

Rezervă din timp și economisește bani!

Rezervă din timp și pe lângă reducerea de 15% ce o primești când rezervi mai ai un cadou garantat din partea noastră la check-in!