fbpx

Cum suntem afectati de virusul SARS-COV-2?

Posted by: admin
Category: Covid-19

Iubim sa fim in permanenta legatura cu clientii nostri de aceea si in situatii de criza cum este cea de fata, va respectam si ne respectam si noi angajatii la randul nostru.

Avand in vedere contextual actual, preocuparea principala din aceste zile este siguranta tuturor persoanelor cu care intram in contact!

Luand in calcul faptul ca suntem o unitate la nici doua minute distanta de aeroportul international Henri Coanda si pe parcursul acestor saptamani de cand in Romania s-a indus sentimentul pe panica si frica, pe data de 11 Martie 2020 Organizatia Mondiala a Sanatatii a declarant PANDEMIE (infectia cu COVID-19), acest fapt datorandu-se numarului in crestere  a cazurilor la peste 124.000 mii precum si a riscului crescut de raspandire la nivel global.

Avand in vedere faptul ca suntem tot timpul conectati si in legatura cu autoritatile si institutiile abilitate din tara noastra va aducem la cunostinta si va punem in vedere cateva RECOMANDARI cu privire la prevenirea raspandirii virusului SARS-COV-2.

Recomandarile vin din partea autoritatilor competente  si este un mesaj adresat cetatenilor cu rolul de a fi urmat si pus in practica!

 1. EVITATI ZONELE AGLOMERATE
 2. LIMITATI CONTACTUL DIRECT CU ALTE PERSOANE
 3. EVITATI ATINGEREA SUPRAFETELOR CARE NU AU FOST DEZINFECTATE
 4. PASTRATI O DISTANTA SEMNIFICATIVA – 1,5 M
 5. EVITATI DEPLASARILE IN TARILE CARE PREZINTA UN RISC RIDICAT DE CONTAMINARE
 6. LIMITATI FOLOSIREA OBIECTELOR CARE SE POT CONTAMINA USOR
 7. RESPECTATI REGULILE DE IGIENA PERSONALA
 8. INCERCATI SA LUCRATI DE ACASA PENTRU A PREVENI RASPANDIREA VIRUSULUI
 9. PROTEJATI-VA PERSOANELE APROPRIATE SI NU-I EXPUNETI
 10. SEMNALATI AUTORITATILOR ORICE CAZ VI SE PARE SUSPECT
 11. SEMNALATI MEDICULUI DE FAMILIE DACA ATI CALATORIT IN ZONELE INFECTATE
 12. DACA VA AFLATI IN AUTOIZOLARE, VA RUGAM SA RESPECTATI INSTRUCTIUNILE AUTORITATILOR*.

*In cazul în care încălcați regimul autoizolării la domiciliu riscați amendă de până la 20.000 de lei, precum și dosar penal în cazul în care contribuiți la răspândirea virusului.

Acestea dar si alte detalii de actualitate si din surse 100% sigure se pot gasi si sunt puse la dispozitia tuturor cetatenilor de catre Grupul de Comunicare Strategică din cadrul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU) pe websiteul Ministerului Afacerilor Interne.

In cadrul unitatii noastre AIR AQUA Residences acordam o atentie sporita acestor recomandari, ca urmare a acestora am actionat in siguranta clientilor si am luat masuri speciale de dezinfectare a tuturor spatiilor cu care clientii sau potentialii clienti ar intra in contact.

MASURI DE PREVENTIE SI SIGURANTA LUATE DE AIR AQUA RESIDENCES

 1. Am pus la dispozitia clientilor la fiecare intrare a fiecariu corpdezinfectant, spirt, vata si servetele pentru siguranta clientilor si a angajatilor AIR AQUA RESIDENCES.
 2. In momentul de fata programul nostrum functioneaza normal.
 3. Clientii pot plati cash la receptice numai dupa ce isi dezinfecteaza mainile si bacnotele inmanate receptionerilor sau le inmaneaza acestora folosind manusile de unica folosinta puse la dispozitie la receptice.
 4. Clientii sunt ogligati la inregistrarea in unitatea noastra sa semneze o declaratie pe propria raspundere de unde vin sis a declare ca nu au fost in zone de risc si nu prezinta simptome.
 5. In cazul in care se efectueaza check-in unui grup mai mare de persoane acestia sunt rugati sa pastreze distanta de 1,5 m intre persoane.
 6. Fiecare camera este curatata si dezinfectata individual dupa fiecare client neexistand riscul de contaminare sau transmitere a virusilor sau a bolilor.

Ne pasa profund de siguranta dvs., indiferent daca sunteti acasa sau calatoriti!

admin

Lasă un răspuns

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.
Open chat
Ai nevoie de ajutor?
Buna ziua 👋
Cu ce te putem ajuta?
Powered by