fbpx

Oaza ta de relaxare in Bucuresti chiar langa aeroport – Therme Bucuresti

Posted by: admin
Category: Servicii

Una dintre cele mai frecvente intrebari primite din partea turistilor nostri este care este cel mai bun loc pentru relaxare si distractie din Bucuresti sau imprejurimi? Nu putem sa fim obiectivi insa totul depinde de ceea ce va place sa faceti cel mai mult si bineinteles in functie de anotimp.

Cea mai frecventa recomandare pe care o efectuam turistilor nostri este THERME BUCURESTI. Poate va intrebati: de ce?

Raspundul nostru iarasi, este, depinde!

  1. Daca cautati hoteluri langa therme bucuresti si veniti cu familia si copilul pentru distractie si relaxare atunci acesta este locul pe care il recomandam.
  2. Daca petreceti mai mult de 3-4 zile in Bucuresti atunci va recomandam ma multe locuri printre care si Therme Bucuresti.
  3. Daca doriti o escapada mai romantica atunci un SPA mai mic este perfect pentru dumneavoastra si va putem recomanda maii multe de acest gen din zona.

In functie de preferintele tale iti putem efectua cele mai bune recomandari la cele mai bune preturi din zona. Fie ca iti cauti hoteluri langa therme bucuresti, ai venit special pentru therme otopeni sau esti doar in trecere si vrei sa te distrezi iti recomandam sa arunci o privire pe siteul lor si sa te pui la curent cu programul acestora si serviciile pe care le ofera.

Toate informatiile le gasesti aici https://therme.ro iar facilitatile sunt prezentate aici https://therme.ro/ro/facilit%C4%83%C8%9Bi/#/1505.

 

De ce relaxarea si inotul sunt bune pentru tine si de ce le recomandam?

Apa este viata – acesta iti relaxeaza corpul si este folosita pentru relaxare de mii de ani.

Inotul este calea spre o viata sanatoasa si fara problem – este un program holistic de antrenament ce iti pune tot organismul in miscare sit e mentine tanar.

Distractie – invata sa te mentii in forma sis a te distrezi in acelasi timp, i-ati familia cu tine si petrece o zi departe de agitatia orasului.

Apa termala – apa termala este linistitoare pentru corp, organism si pentru suflet, aceasta vine din pamant de la diferite adancimi cu o anumita temperatura insa in general in jurul a 36 de grade Celsius, iar apa din cadrul centrelor termal este pastrata in jurul a 33 de grade.

Daca vrei sa afli Therme bucuresti preturi, transport bucuresti therme sau sa cauti cazare, nu ezita sa te informezi sau ne poti contacta pentru mai multe detalii. 🙂

admin

Lasă un răspuns

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.
Open chat
Ai nevoie de ajutor?
Buna ziua 👋
Cu ce te putem ajuta?
Powered by